Mohd Ming – Digital Wedding & Portrait Photographer

30/09/2010

Ola & Wan – Slideshow

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 12:55 pm

hai hai. dah bosan mengarut dalam bahasa orang putih, kita tukar balik ke Bahasa Melayu..

entry ini khas untuk Ola & Iwan yang kini sudah berjauhan, kerana masing-masing sudah kembali ke alam kerja.. 😦

tapi hari ni Ming nak kasi ubat, slideshow reception korang kat belah Ola haritu.. jangan sedih2 k korang. hehe

Lagu ikhsan : Aliff Aziz ft. Joanna – Kalau Cinta

Disebabkan masalah teknikal, paparan slideshow di sini telah terpotong. Untuk paparan penuh, sila klik di sini k

so amacam. enjoy? hehehe.. thanks for viewing. lots of love from kami di MU Photography.. 🙂

Warm Regards,

Mohd Ming

Junior Photographer

Mukhriz & Udey Photography / CST Production

Tel : +6013 – 7777 975

Email : mingdesto@gmail.com

Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/mingdesto

YM : mingdesto

Facebook : http://www.facebook.com/mingdesto

Twitter : http://www.twitter.com/mohdming

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: