Mohd Ming – Digital Wedding & Portrait Photographer

18/06/2010

Sara & Shahril – Reception, KGPA

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 1:32 am

Date : 29 May 2010
Rendezvous : Kelab Golf Perkhidmatan Awam, Bukit Kiara

Alhamdulillah, lagi satu hutang dengan diri sendiri untuk update blog terlaksana. Kali ini, tugasan saya membantu tuan Prinsipal Udey Ismail, bersama seorang lagi teman yakni Syimir Izzaffy. Saya tertarik dengan dekorasi yang ditampilkan pada wedding kali ini. Anda tak percaya? saksikan..

IMG_0835q

IMG_1008

IMG_0964

IMG_0901

IMG_0855

IMG_1414

IMG_1089

IMG_0950

IMG_1195

IMG_0835

IMG_1221

IMG_1200

IMG_1385

IMG_1446

IMG_1468

IMG_1493

Kepada Sara & Shahril, sekalung ucapan daripada kami di MU Photography. Semoga berbahagia ke anak cucu..

p/s : saya masih dalam proses update blog dari semasa ke semasa. semakin hari semakin sibuk dengan tugasan harian. tapi, niat dan usaha yang bersungguh-sungguh paling penting, bukan?

Mohd Ming
Junior Photographer
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
mingdesto@gmail.com
013 7777 975
Photo Stock : www.flickr.com/mingdetso

Advertisements

11/06/2010

Mas Nadiana & Afiq Aizat – Reception, Dewan Seri Siantan Putrajaya

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 12:36 am

Date : 23 May 2010
Rendezvous : Dewan Seri Siantan, Putrajaya

Assalamualaikum.. Salam Hormat, Sari berita penting. huhu. lama sangat tak update blog ni.. sorry banyak2 eh, ai sunguh bz dengan kerja-kerja harian.. tak menang tangan nak buat banyak benda.. huhu. wedding kali ni menampilkan seorang Pilot MAS yg bekerja di awan biru, bersama pasangannya engineer yg bekerja di laut biru. kerja di dua alam berbeza, tapi bercinta di satu alam yang sama, di darat. hehehe

ok lah, sedikit cerita mengenai mereka.. Mas ni dulu senior saya di UNITEN, tapi hampeh tak penah langsung terserempak kan mas? hehe. Afiq ni pulak, abg kepada junior saya di sekolah Jenan dulu yakni Ayfaa Ayla (betul ke eja). hehe. kecik kan dunia ni? wedding diorang ni best, sebab ape? sebabnya Mas ni dari kecik lagi nak jadi Cinderella. so wedding ni konsepnya ala2 Cinderella la. siap ada kereta kuda, pelamin pun custom made tau. hehe.. pape pun. layan dulu gambar2 kat bawah ni k.. japgi saya sambung cerita balik.. 🙂

IMG_9734

IMG_9193

IMG_9078

IMG_9042

IMG_9144

IMG_9082

IMG_9756

IMG_9741

IMG_9174

IMG_9244

IMG_9221

IMG_9226

IMG_9258

IMG_9214

IMG_9092

IMG_9052

IMG_9334

IMG_9100

IMG_9486

IMG_9449

IMG_9454

IMG_9606

IMG_9628

IMG_9655

IMG_9646

IMG_9747

IMG_9856

IMG_9822


ha, amacam? puas dah tengok gambar? cukup la tu kan? huhu.. kepada Mas & Afiq, ucapan tahniah ditujukan kepada kalian, ikhlas daripada kami di Mukhriz & Udey Photography. Semoga cepat dapat baby comel2 macam korang, bawak balik baby Mauritius okeh. hehehe. kepada Afiq, bila nak bawak kami jalan-jalan? hihihi..

ok, pada kesempatan ini juga saya ingin merakamkan jutaan penhargaan kepada kedua sifu saya, Udey Ismail & Mukhriz Latif atas didikan dan tunjuk ajar yang berterusan, tanpa mengira penat dan jemu. Tanpa kalian, tahap ilmu saya masih lagi ditakuk lama dan self motivation saya tidaklah sebagus mana. terima kasih banyak2. kepada rakan-rakan junior yang lain yakni Lokhman, Shah, dan Syimir, mari berpadu tenaga, bergabung dan meletup pada masa akan datang. kurang-kurangkanlah bahan aku k. hahaha.

k lah, panjang sangat dah rapuan ni.. tunggu next entry pulak k..

Mohd Ming
Junior Photographer
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
mingdesto@gmail.com
013 7777 975
Photo Stock : www.flickr.com/mingdetso

Blog at WordPress.com.