Mohd Ming – Digital Wedding & Portrait Photographer

27/03/2010

Maternity Portraiture – Mukhriz Latif & Iezah Latif

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 10:55 pm

Alhamdulillah, setelah gagal dan hampir tersembam di meja kedai mamak beberapa malam lepas, berserta kekangan bebanan kerja yang berlamba-lambak, ditambah pula bekalan internet yang tiada, hari ni Alhamdulillah berjaya update. Sorry ye puan Iezah, sebab lambat upload. harap2 belum deliver lagi la, tengok gamba dulu k..

Sebenarnya bukan senang tugas ni, dan hati berdebar kerana pemilik potret yang dirakam ni merupakan seorang yang sudah mencapai tahap profesional dalam bidang fotografi. akan tetapi, tugas tetap tugas, challenge tetap challenge. Ketar lutut pun, ketat-ketatkan je lah balik. Meskipun saya yang rakam, akan tetapi ada gambar-gambar saya ni “art-direction” nya adalah milik tuan Mukhriz Latif.

apa-apapun, mari kita tengok hasil saya yang tak seberapa ni ok..

IMG_6822-copy

IMG_6969

IMG_6773-copy

IMG_6777-copy

IMG_7070

IMG_6788-copy

IMG_7012

IMG_6879

Kepada puan Iezah, saya mendoakan semoga selamat melahirkan baby nanti. Semoga senang semuanya.

Kepada Moqh & Iezah pula, saya harap semakin bahagia dengan kedatangan bakal ahli baru dalam keluarga kalian.

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Mukhriz & Udey Photography kerana selama 5 bulan kita bersama, telah banyak tunjuk ajar, ilmu, peluang yang telah dicurahkan kepada saya. Semoga kita semua lebih maju dan maju pada masa akan datang. Terima kasih juga kepada Lokhman & Shah atas segala teamwork selama ini. Semoga kita lebih erat pada masa akan datang.. 🙂

Sekian sahaja ucapan saya..

p/s : apsal entry kali ni banyak sangat ucapan?

untuk gambar-gambar lebih besar, klik sini

photo stock : klik sini

Advertisements

25/03/2010

Baby besar?

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 6:31 pm

Salam hormat..

Disebabkan bakal mama baby telah menulis sesuatu di wall saya pada tengahari tadi, maka dengan ini saya tergerak untuk memuatnaik 2 keping gambar yang orang putih panggil mungkin teaser untuk maternity shoot mereka di Putrajaya pada Sabtu lepas..

Diharapkan anda berdua suka akan gambar-gambar 2 keping yang saya shoot ini okey? gambar-gambar tak dapat saya muatnaik secara banyak kerana bakal papa baby belum kritik dan komen lagi gambar-gambar saya.. saya takot 🙂

IMG_6839

IMG_6803-copy

p/s : seronok tengok orang dah kahwin, bakal menimang baby.. anda bila lagi?

14/03/2010

Khairil Faizal & Nurul Baity – the Reception

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 5:45 pm

Date : 6th March 2010
Rendezvous : Dewan Perdana Felda

IMG_5368

IMG_6085

IMG_5474

IMG_5458

IMG_5380

IMG_5388

IMG_5442

IMG_5507

IMG_5504

IMG_5574

IMG_5844

IMG_5680

IMG_5667

IMG_5821

IMG_6015

IMG_6020

IMG_6022

IMG_6030

IMG_6042

IMG_6046

IMG_5489

IMG_6077

IMG_6075

Setinggi ucapan tahniah kepada pasangan Keef & Baity atas majlis diorang yang berlangsung di Dewan Perdana. Majlis memang meriah gila, ramai kawan-kawan dan saudara diorang yang datang. Secara jujur, majlis diorang memang happening gila sebab byk unexpected things yang jadi. dengan adik-beradik Keef main Guitar Hero, pastu b4 majlis siap ada rehearsal lagik. memang best la majlis diorang ni. Apa-apapun, ucapan tahniah daripada kami di MU Photography consists of Udey, Moqh, Lokhman & Shah. semoga korang terus berbahagia, comel2 je selalu.. 🙂

p/s : walaupun perut meragam pada hari kejadian, tapi tugas mesti terus..

untuk stock photo : klik sini
juga untuk gambar lebih besar : klik sini

12/03/2010

Aziella & Hyziereza

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 12:08 am

Date : 27 Feb. 2010
Place : Sg. Petani, Kedah.

IMG_4141

IMG_4873

IMG_4266

IMG_4427

IMG_4195

IMG_4469

IMG_4676

IMG_4230

IMG_4352

IMG_4228

IMG_4855

IMG_4626

IMG_4644

IMG_4845

IMG_4888

IMG_4825

IMG_4805

IMG_4746

IMG_4911

IMG_4927

wedding kali ni kat Sungai Petani, Kedah. Kira ni 2nd time aku follow Udey outstation keluar KL. summer kt sana punya la terik, kejap2 je gi cari air sebab teruk sgt dehydrated. congratulations to Ziela & Reza. diorang ni sempoi jek. doa dari kami, semoga korang dapat baby comel2 macam korang k. tapi jangan hyper active macam Reza, nnt tak menang tangan nak jaga. huhu joking, jgn marah k..

Older Posts »

Create a free website or blog at WordPress.com.