Mohd Ming – Digital Wedding & Portrait Photographer

27/02/2010

Ziela & JJ – Teaser

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 11:20 pm

kali ni upload teaser jelah dulu 3 keping.

sempena meraikan kamera aku yg dah kena tepung minggu lepas, aku bercadang wedding kali ni nk buat black and white jelah.. hmm tgk lah dulu..

IMG_4141

IMG_4240

IMG_4516

pape pun, stay tuned untuk entry seterusnya..

24/02/2010

Syahidi & Khairiatun – Reception

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 1:51 pm

IMG_2864

IMG_2775

IMG_2799

IMG_2825

IMG_2802

IMG_2914

IMG_2916

IMG_2975

IMG_3002

IMG_3145

IMG_3254

IMG_3504

IMG_3559

IMG_3656

untuk minggu lepas punya job kat selayang, baru sempat update entry kat blog ni. tak sempat, byk sangat kerja-kerja pending. minggu ni insya Allah job kat Sungai Petani, follow Udey. insyaAllah kalu sempat jugak, akan gi Hatyai untuk shoot skit travel photo. Doakan keselamatan kami k. jumpa minggu depan..

22/02/2010

Bidi & Atun – Teaser

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 1:24 pm

ada ke org upload teaser sampai 4 keping gamba? hehe. xpe la kan? xkesah kan kan? ok.. layan..

IMG_3763

IMG_2868

IMG_3678

IMG_3804

Pape pun tunggu la full entry nnt k..

Create a free website or blog at WordPress.com.