Mohd Ming – Digital Wedding & Portrait Photographer

06/11/2009

Bola

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 1:08 am

assalamualaikum..

bertemu kita pada entry blog saya yg pertama. gila beb, gua dah ada blog. tp xpela, slow2 la aku akan update blog ni bersama gambar-gambar yg aku rasa ok pada pandangan mata aku..

ok, 1st entry aku ni pasal bola. sape la xsuka main bola kan? hehehe. tp gamba2 ni aku shoot masa friendly match antara team Ash United (UNITEN) lawan ngan team lawan dorang yg aku lupa namanya. hehe

Utk pengetahuan korang, Ash United ni adalah team kawan-kawan yg aku sayang. Most of them, errr sbenanye sume adalah org Kelantan, sama mcm aku. hehehe.

So layankan aje la ye kawan-kawan.. 🙂

Running

6 on 1

3 different

Playing Battle

Advertisements

Blog at WordPress.com.