Mohd Ming – Digital Wedding & Portrait Photographer

28/10/2010

Notis Perpindahan

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 12:46 pm

Assalamualaikum, dan Salam Sejahtera..

Saya Mohd Ming dengan rasa sedihnya, mengumumkan blog saya akan berpindah ke domain yang baru, iaitu www.mohdming.com.

Kepada yang telah banyak menyokong dan membantu saya selama ini, saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada anda semua. Tanpa anda, siapalah saya.
Dan mulai hari ini, saya akan mula mengepos entri-entri saya di blog baru yang telah saya maksudkan tersebut.

Kepada viewers ataupun pengunjung-pengunjung yang selalu ke blog ini, jangan khuatir. Entri-entri sebelum ini tidak akan saya buang, sebaliknya telah saya link kan di blog baru saya di tab “Old Blog”.

Baiklah, saya ni jenis yang tak banyak bercakap, so entri ni taklah panjang k. Selamat berjumpa lagi di tempat baruπŸ™‚

Spread the love!

Ikhlas,
Mohd Ming
Junior Photographer
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
Tel : +6013 – 7777 975
Email : mingdesto@gmail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/mingdesto
YM : mingdesto
Facebook : http://www.facebook.com/mingdesto
Twitter : http://www.twitter.com/mohdming

17/10/2010

Tahniah Shah & Kechik

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 8:43 pm

IMG_2061r

SF & KB

IMG_2080r

IMG_2176r

IMG_2148r

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan tahniah kepada pasangan Shah & Kechik atas perkahwinan mereka yang telah berlangsung semalam dan minggu lepas. Harap-harap tak terlambat lagi bagi saya mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada mereka.

Shah ni merupakan teman seperjuangan saya di MU Photography. Beliau seorang yang gigih dalam menjalankan setiap assignment yang diberikan. Beliau juga seorang yang sungguh periang ketika bergambar. Di samping itu, beliau mempunyai strap kamera yang boleh menjadikan kamera yang berat bertukar menjadi sangat-sangat ringan. Anda boleh bayangkan? Oh saya tak dapat bayangkan. Dan oh ya, beliau juga seorang yang mempunyai mata yang lebih sharp daripada lens Canon 50mm f/1.2L.

Ok lah, sampai di sini sahaja pujian saya kepada Shah. Kepada Shah dan Kechik, selamat pengantin baru dan jangan gaduh-gaduh k. Tapi bertinju boleh. Tapi jangan bertinju di dalam rumah. Sila sewa gelanggang ok. Kepada Shah, sila belanja ai makan di seafood paling sedap di Malaysia ok. Bukan ai sorang saja, tapi teman-teman lain di MU Photography juga. Okeyy bye!

Ikhlas,
Mohd Ming
Junior Photographer
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
Tel : +6013 – 7777 975
Email : mingdesto@gmail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/mingdesto
YM : mingdesto
Facebook : http://www.facebook.com/mingdesto
Twitter : http://www.twitter.com/mohdming

30/09/2010

Ola & Wan – Slideshow

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 12:55 pm

hai hai. dah bosan mengarut dalam bahasa orang putih, kita tukar balik ke Bahasa Melayu..

entry ini khas untuk Ola & Iwan yang kini sudah berjauhan, kerana masing-masing sudah kembali ke alam kerja..😦

tapi hari ni Ming nak kasi ubat, slideshow reception korang kat belah Ola haritu.. jangan sedih2 k korang. hehe

Lagu ikhsan : Aliff Aziz ft. Joanna – Kalau Cinta

Disebabkan masalah teknikal, paparan slideshow di sini telah terpotong. Untuk paparan penuh, sila klik di sini k

so amacam. enjoy? hehehe.. thanks for viewing. lots of love from kami di MU Photography..πŸ™‚

Warm Regards,

Mohd Ming

Junior Photographer

Mukhriz & Udey Photography / CST Production

Tel : +6013 – 7777 975

Email : mingdesto@gmail.com

Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/mingdesto

YM : mingdesto

Facebook : http://www.facebook.com/mingdesto

Twitter : http://www.twitter.com/mohdming

27/09/2010

Wan Noraniza & Mohd Irwani – the Reception, Bangi

Filed under: Uncategorized — mohdming @ 7:11 am

Hi, this is the very first wedding entry after my Hari Raya Aidilfitri short holiday. This time around, i were assigned to assist the Principal of MU Photography, Udey Ismail to capture and freeze the beautiful moment for that day. The bride and groom called Ola & Wan. Such a cute and sporting couple, they both work with Petronas.

Beautiful ceremony, bright and perfect weather, that’s all i can say for the day.. let’s enjoy the pictures..

IMG_0367

IMG_0450

IMG_0479

IMG_1354

IMG_0746

IMG_0764

IMG_0805

IMG_0812

IMG_0908

IMG_0315

IMG_0870

IMG_1137

IMG_1303

IMG_1398

IMG_1649

IMG_1657

IMG_1567

IMG_1463

IMG_1949

IMG_1813

IMG_1881

IMG_1847

IMG_1791

IMG_1831


To Ola & Wan, we from Mukhriz & Udey Photography wish u a happy life ahead. have fun with your life, live life to the fullest. hehe. Also don’t forget to bring us to the so-called Skybridge okeh! hehehe. Much love from us. Let’s spread the loveπŸ™‚

IMG_1875

Regards,
Mohd Ming
Junior Photographer
Mukhriz & Udey Photography / CST Production
Tel : +6013 – 7777 975
Email : mingdesto@gmail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/mingdesto
YM : mingdesto
Facebook : http://www.facebook.com/mingdesto

Older Posts »

Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.